luni, 14 octombrie 2013

Crema de maini cu aloe si glicerina



Proprietatile cremei: este o crema usoara care hidrateaza pielea afectata de temperaturile scazute de afara si care se absoarbe usor, lasand pielea fina si catifelata. Nu lasa senzatia de piele grasa si poate fi folosita pe orice tip de piele. Poate fi folosita cu succes pe corp, pe fata ori pe maini.
 
Ingrediente: Ulei din samburi de struguri, ulei de migdale dulci, apa, extract de aloe vera, glicerina, ceara de albine, vitamina E, extract din samburi de grapefruit.

Uleiul din samburi de struguri este bogat in vitamina E si are in compozitie 76% acid linoleic, previne iritatiile si imbatranirea prematura a pielii. Vitaminele si mineralele acestui ulei sunt usor absorbite de piele.

Uleiul de migdale este un remediu excelent pentru revigorarea unghiilor fragile si casante, mentine supletea pielii, are rol de tonifiere si hidratare. Uleiul de migdale dulci este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi importanti, reduce ridurile, inmoaie zonele uscate, relaxeaza, revigoreaza si hraneste pielea.

Aloe vera este un excelent ingredient in produsele cosmetice antiimbatranire, deoarece vindeca pielea, o tonifica si o regeneraza. Are de altfel si efecte antiinflamatoare asupra zgarieturilor, cosurilor, mancarimilor si a altor afectiuni ale pielii.

Glicerina contribuie la mentinerea elasticitatii pielii datorita proprietatilor ei de-a aduce apa din straturile cele mai profunde in straturile superficiale ale pielii, asigurand o hidratare corecta, stimuleaza metabolismul si chiar schimburile celulare epidermice.

Ceara de albine confera pielii suplete si catifelare si este apreciata din cele mai vechi timpuri pentru actiunea sa restructuranta si elasticizanta. Aceasta are efect calmant si hidratant si rol de bariera de protectie, formand un strat fin pe piele. 

Extractul din samburi de grapefruit este antibacterian si antifungic de origine naturala, care permite prelungirea duratei de utilizare a compozitiilor cosmetice care contin ingrediente apoase: lotiuni, creme, tonere, masti, diferite emulsii si produse de igiena lichide. 

Vitamina E este un antioxidant si protector celular, activ antiage, antiinflamator, mentine hidratarea si elasticitatea pielii. Un adaos de vitamina E in uleiuri sau preparate ce contin ulei, prelungeste durata de conservare.
 
Termen de valabilitate:
aproximativ 3 luni de la data prepararii cu conditia sa fie tinuta la rece.

Pentru prelungirea perioadei de valabilitate, este esential sa igienizati mainile inainte de folosirea produsului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu