sâmbătă, 15 februarie 2014

Concurs 17-23 Februarie 2014

Pentru a face interactiunea mai interesanta dar si pentru a va incuraja sa spuneti si prietenilor despre produsele care v-au placut, am ales sa incepem o serie de concursuri in urma carora vom oferi o reducere de 10Ron la urmatoarea comanda prin tragere la sorti.

Pentru a participa la concurs puteti intra pe pagina noastra de facebook (aici) si sa accesati pagina de Concurs (ENTER GIVEAWAY) ori sa intrati pe link-ul urmator: https://www.facebook.com/floridemusetel?sk=app_353857011337584
- ca sa participati la concurs trebuie sa completati cei 3 pasi (like paginii noastre, like paginii aplicatiei, raspundeti la o intrebare si apoi daca le spuneti prietenilor de acest concurs, aveti mai multe sanse de castig).
- daca ati dat deja like paginii noastre puteti sa debifati si sa bifati din nou butonul de "Like" pentru a trece la pasul urmator.

Concursul se va incheia duminica, 23 februarie 2014, ora 23.59.


Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti de catre aplicatia din cadrul facebook si va fi anuntat pe email si pe pagina noastra de facebook.


Nota: Precizam faptul ca reducerea primita nu va acoperi pretul transportului si ca daca produsul cumparat are o valoare mai mica de 10 Ron, diferenta se pierde.

Va multumim si va dorim mult noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu